Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Výsledky » Reportáže 2015/2016

FK Kavalier Sázava - SK Rejšice 1:4 (1:1)

publikováno 30.08.2015

Všemi odmakaná výhra

Málem stejně dlouho jako vloni, kdy rozstřílely Spartak Příbram v 5. kole, musely Rejšice čekat na první výhru v přeboru. Stejně tak, jako ve dvou ze třech předchozích utkání, si nepohlídaly začátek utkání, a inkasovaly ne v 7., ne v 6., ale dokonce už ve 4. min. První rohový kop Sázavy propadl do pokutového území a dorážka Janovského znamenala rychlé vedení. Ke cti Rejšic slouží fakt, že je inkasovaná branka psychicky nijak nepoznamenala. Ještě další čtvrt hodinu se trochu herně hledaly, ale pak režii zápasu zcela ovládly. Přesto domácí stále zlobili. Jako Švec ve 28. min. z úhlu ve skluzu, kdy minul zadní tyč. A Foltýn z 20m větrajíce Výdovy rukavice. Zasloužené vyrovnání se zrodilo na vytěžované levé straně. Maňas z otočky poslal rozběhnutému Zikmundovi, který zatáhl a centrem rovnoběžně s brankovou čarou po zemi vyzval sprintujícího Bělíka k zakončení. Ten, ač tísněn, našel místo mezi brankářem a přední tyčí v horní polovině branky. Za pět minut nato mohlo být ještě veseleji. Zleva Karela, po něm po křídle Kořínek dával zpětně po zemi na Bělíka, ten atakován pustil za sebe Kučerovi, který trefil jen nohy padajícího brankáře. O obrat ve skóre se i pokoušel Zikmunda. Po rozehraném trestném kopu Kořínka s Bělíkem a jeho kolmici, mu střelu na přední tyč po odskoku brankář vyrazil. I Maňas z 30 m, ale mířil nad. Poslední slovo první půle však měla Sázava. Jelínek zprava z úhlu nastřelil boční síť. Švecovi opakovanou střelu zleva opět z úhlu vyrazil Výda na roh.

Po smírném poločase musela sázavská obrana odvracet jeden centr za druhým. Zikmundy, Kořínka a Jona. Výsledek zlomila malá domů hlavou stopera na půlkruhu, kterou už vyběhnuvší brankář nedostihl před čárou. Vrcholem tlaku byl centr Jona, jenž Bělík v náběhu netradičně hlavou zakončil na 1:3. V 68. min. došlo ke ztrátě na půlce a v souboji v pokutovém území spadl Švec, kterého nejprve rozhodčí pokynem zvedal ze země, avšak nakonec posoudil zákrok jako penaltový. Míč si postavil Král. Výda mu směr vystihl, střelu vyrazil a nedovolil komplikace. Sázava se přesto ještě zakousla do soupeře. Švec dlouho hledal střeleckou pozici kolem vápna, až ji našel a tvrdou střelou zmrazil všechny přítomné. Naštěstí mimo branku. Následovalo rychlé přenesení zleva doprava, do náběhu centr a v koncovce zablokovaný Říčař. Pět minut před koncem řádné hrací doby pláchl rejšický Jaroš z vlastní poloviny. Brankář vyběhl a skluzem nohama napřed jej zasáhl v době střely. Jelikož se to odehrálo již v pokutovém území, nařídil sudí penaltu i na druhé straně a brankáře vyžlutil. Bělík zkompletoval hattrick a bylo vymalováno. Zároveň se tím katapultoval na druhé místo střelecké tabulky krajského přeboru a po nedělních dohrávkách zůstal tým přikován na slušivé třetí příčce. Však taky po delší době zazněl nekonečný vítězný chorál.

Branky: 4. Janovský, 64. Král (vlastní) - 31., 66. a 86. (pen.) Bělík.

Rozhodčí: Paukner. ŽK: 2-0. Diváků: 225.

Sázava: Burcev – Konečný, Chuchla, Kozák, Král (89. Fantys) - Jelínek (64. Říčař), Šmídek, Zvěřina, Foltýn - Švec, Janovský (62. Chrpa).

Rejšice: Výda - Dufek, Kopecký, Pečínka, Jon - Bělík, Maňas (75. Páník), Karela (64. Falta), Kučera - Kořínek (86. Lacina), Zikmunda (72. Jaroš).

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery