Úvod » Výsledky » Reportáže 2015/2016

Sokol Hostouň – SK Rejšice 1:1 (1:1), PK 5:4

publikováno 17.08.2015

Další extrém

Po extrémních vedrech během minulého kola si opět příroda s fotbalisty pohrála. Již před utkáním spadl zvýšený úhrn srážek a hřiště bylo zaplaveno kalužemi, až stříkala voda od kopaček. Takovému terénu, který nepřirozeně zastavoval přihrávky, se rychleji přizpůsobili domácí. Několikrát ostřelovali branku Tvaroha. Postupně si přivykly i Rejšice a převzaly otěže zápasu. Jeden z rychlých protiútoků proměnily ve vedoucí branku. Bělík křížnou přihrávku nasměroval Maňasovi, který z voleje nachytal mladičkého gólmana stojícího příliš daleko před brankovou čarou. Těsně před přestávkou jeden brejk vyšel i domácím. Rychlonohý Novák zatáhl na hranici pokutového území, nepokusil se o kličku brankáři nebo střelu, ale posunul doprava na Šilhana. Ten se k míči sice nedostal, ale nedorozuměním obránce a brankáře se balón ocitl ještě více vpravo, odkud Letko střílel již do opuštěné klece a vyrovnal. Déšť již ustal a vypadalo to, že se přebytek vody vsákne, nicméně ještě před přestávkou se spustil liják znovu. To velmi ztěžovalo kombinaci a některé gólové přihrávky se zastavily v kaluži a jiné naopak. Není divu, že tři utkání v okolí se nehrála. Na začátku druhé půlky početně oslabil svůj tým Čurda, který nabral na vidle Sameše a byl po zásluze vyloučen. V přesilovce však Rejšice nevyvinuly dostatečný tlak, aby donutily domácí tým k osudným chybám. Na druhé straně Šilhan hlavičkou k tyči donutil v 63. min. Tvaroha k robinzonádě. Gólovku nakonec měl střídající Karela, který v 76. min. dojížděl přízemní centr Bělíka v malém čtverci, ale těsně minul branku. Žádný z týmu nechtěl udělat chybu, a tak utkání dospělo k pokutovým kopům. Rejšice už jednou úspěšné byly, pro Hostouň to byla premiéra. V druhé sérii zneškodnil Tvaroh jeden pokus. Hned v další sérii i brankář Hostouně. Rozhodnutí padlo až v šesté a domácí získali bod navíc. Rejšice sehrály o dost lepší zápas než se Semicemi, ale připsaly si o bod méně.

Branky: 39. Letko - 27. Maňas.

Pokutové kopy: Letko, Motlík, Elman, Šilhan, Krupička – Bělík, Karela, Pečínka, Falta.

Rozhodčí: Navrátilová. ŽK: 3-2. ČK: 1-0.

Hostouň: Hňup – Hanuščík, Burant, Motlík, Krupička – Pudil (73. Stočes), Zachariáš (78. Elman), Čurda, Novák – Letko, Šilhan.

Rejšice: Tvaroh – Dufek, Kopecký, Pečínka, Sameš (81. Putorík) – Bělík, Kučera, Maňas (70. Karela), Falta – Jaroš, Zikmunda (78. Štěpán).

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery