Úvod » Výsledky » Reportáže 2014/2015

SK Rejšice - TJ Sokol Ovčáry-Nedomice 0:5 (0:4)

publikováno 25.05.2015

Vyšší dívčí

Namlsaným Rejšicím vypadly další dva kameny ze základní sestavy a vzhledem k tomu, že B tým hrál souběžně o postup, lavice náhradníků prakticky zela prázdnotou. Ovčáry také nedávají sestavu dohromady snadno, přesto začaly ideálně. První protiútok po pravé straně, centr, dorážka a 0:1. Druhý protiútok, centr Maršnera, hlavička Hašlera ještě nad branku. Následoval kontr domácích na jeden dotek po ose Bělík, Dufek, Maňas a Falta sám proti brankáři Strakovi z vápna přehodil i branku. Od té chvíle nabral vývoj zápasu jednoznačný směr. Zkušení hosté s přehledem řešili herní situace, dostávali se do dobrých pozic a trestali nedůslednosti Rejšic. Dvěma centry obránce Pechara Hyka přehlavičkoval i branku. Rychlonohý Maršner podruhé a potřetí našel Hašlera a bylo 0:3. Se střelou Zikmundy z otočky neměl Straka starosti. Zato na druhé straně se Výda zapotil při likvidaci střely Hyky po dlouhém pasu. Pak Maršner vystihl rozehrávku a byl o trochu úspěšnější než na začátku Falta. Jeho lob totiž zastavilo břevno. Další dva centry poslal Pechar Hykovi. Na první Hyka nedosáhl, ale druhý hlavou zblízka proměnil na 0:4. Domácí zaskočeni vývojem skóre však neustoupili od otevřené útočné partie, ale jejich šest pokusů o zakončení v posledních deseti minutách první půle Straku nijak významně neohrozilo. Druhý poločas nabídl podobný obraz hry, ale už ne efektivní zakončení. Jednak se Výda v brance velmi činil a také Ovčáry si byly vědomy pohodlného náskoku. Rejšicím se nepodařilo v koncovce nic. Ani dva parádní slalomy Dufka. V 73. min. sám získal míč na vlastní polovině, přesprintoval 4 hráče, dostal se až před Straku, avšak střela podél něho doskákala těsně vedle zadní tyče. V 85. min. si postavil kužely už jen ze dvou hráčů před pokutovým územím, mířil nad hlavu brankáře, ale Straka bravurně lapil. Diváci tak viděli velmi kvalitní fotbal se spoustou branek, bohužel jenom v jedné síti.

Branky: 3., 11. a 21. Hašler, 39. a 68. Hyka.

Rozhodčí: Šefara. ŽK: 3-1. Počet diváků: 75

SK Rejšice: Výda – Dufek, Páník, Putorík (72. Hruška), Karela – Bělík, Kučera, Falta, Krichebauer – Maňas, Zikmunda.

Ovčáry: Straka – Pechar, Studený, Ubry, Viskup – Poběrežský, Urban, Mihalík, Hyka – Hašler (89. Karda), Maršner (32. Novotný).

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery