Úvod » Výsledky » Reportáže 2014/2015

TJ Sokol Vraný - SK Rejšice 3:3 (0:2)

publikováno 04.05.2015

Divoké představení

Vranému šlo o vykřesání poslední naděje na záchranu, Rejšicím o definitivu. První poločas vyzněl pro hosty. Dlouhý pas Páníka z poloviny hřiště dotáhl do vápna Bělík a pod nohama brankáře otevřel skóre. Na druhé straně nedůrazné zakončení těžkého vysokého míče v pozici poblíž penalty osamoceným Radou pokryl Výda. Pak se vyfauloval během dvou minut Matoušek a musel pod sprchy. V následných zakončeních neuspěli ani Zikmunda, ani Rada a Jalaghonia. V předposlední minutě si naběhl na rohový kop Bělíka stoper Kopecký a koníčkem do šatny navýšil vedení.

Prakticky rozhodnutý zápas narušil incident v 63. min. Centr exligisty Rilkeho z pravé strany stáhl brankář Výda bez problémů ze vzduchu před hranicí malého vápna. Dobíhající domácí hráč rukama odtlačil stojícího Výdu s míčem v náručí prakticky celým územím, kde požívá brankář zvláštní ochranu, až za brankovou čáru a namotal ho do sítě. K údivu obou týmů i diváků neodpískal sudí trestný kop od branky, ale ukázal směrem k půlící čáře. Podivný výrok hosté neakceptovali a vyžádali si konzultaci s asistentem. Ten potvrdil strčení rukama do brankáře a označil je jako drobné. Domácí ještě přidali na pohybu a agresivitě a tlačili se na polovinu Rejšic. Jalaghoniův průnik středem zakončený tvrdou střelou z 20 m vyrazil Výda na roh. Hosté ale kontrovali okamžitě. Po vhazování odražený balón v pokutovém území napálil Maňas rovnou do sítě. O dvě minuty později si Bělík navedl míč podél velkého vápna a levačkou orazítkoval tyč. Stejně rychle odpověděl Vraný. Na centr Fujdiara naskočil ve vápně nekrytý Jalaghonia a hlavou nedal Výdovi šanci zasáhnout. Stejný hráč vracel do vápna přetažený centr Rilkeho, avšak Putoríkův odkop se nešťastně odrazil od před chvilkou vystřídavšího Nováka až do sítě a bylo vyrovnáno. Vraný stále v deseti dokonce dostal další centr hlavou do branky, ale až po hvizdu hlavního rozhodčího, kdy mnohým přihlížejícím nebyla zcela zřejmá jeho příčina. Přes zdramatizovaný druhý poločas mohly Rejšice odvézt všechny tři očekávané body. V 88. minutě si na Maňasův centr naběhl Zikmunda a z bezprostřední blízkosti hlavou mířil pod břevno, avšak obrovitý brankář Sailer jeho pokus reflexivně rukou vyrazil. Z ohlášených čtyř minut nastavení zůstala jen jedna a půl, ale přesto stihl Zikmunda ještě jeden únik a kličku brankáři, za nějž ještě zaskakoval na čáře obránce. S rozhodující střelou si ale zřejmě nebyl dost jistý, a tak posunul vedle sebe na dobíhajícího Faltu, který ani mezeru u tyče, ani branku netrefil. Nakonec oba týmy mohly vyhrát a oba se shodly s diváky na nepovedeném výkonu rozhodčího. V součtu s podzimní přestřelkou 5:3 (0:3) tedy pořádná branková úroda.

Branky: 63. Rilke, 72. Jalaghonia, 80. Novák - 7. Bělík, 44. Kopecký, 68. Maňas.

Rozhodčí: Paukner. ŽK: 4-3. Diváků: 98.

Vraný: Sailer – Fujdiar, Jaráb, Maliňák, Zelenka – Jalaghonia (84. Hrebinka), Matoušek, Chaloupka, Hurt (75. Novák) – Rilke, Rada.

SK Rejšice: Výda – Lacina, Kopecký (69. Karela), Putorík, Sameš – Bělík, Kučera, Páník, Falta – Maňas, Zikmunda.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz