Úvod » Výsledky » Reportáže 2014/2015

SK Rejšice – SK Rakovník 7:1 (3:0)

publikováno 13.04.2015

Bombastický výsledek

Hosté přijeli bez vykartovaného kapitána Pucholta a potrestaného Ždáňského s pouhými dvěma remízami na jaře. Zato domácí na jaře excelují. Také dvě remízy, doplnili však šňůrou tří vítězství v řadě. Už ve 3. min. naservíroval Bělík ze strany Zikmundovi na roh malého vápna, ale gól z toho ještě nebyl. Úspěšné repete si oba dali později z rohového kopu, když předtím Maňas protáhl po zemi rakovnického brankáře. Ve 28. min. rychle vyvezl od vlastní brány Páník, poslal po křídle Bělíka, jehož centr nasměroval Maňas z puntíku jen do brankáře Šimka. O minutu později si Maňas spravil chuť. Odražený míč si prohodil do vápna mezi třemi obránci a obrovitého brankáře jemně přeloboval. Svůj třetí gól ve třetím utkání po sobě patřičně u rohového praporku akrobaticky rituálně oslavil. Jon rychle rozehrál odpískaný faul z hloubi  vlastní poloviny, Bělík napravo nastartoval a naservíroval Maňasovi tak, že ten jen doťukl do středu opuštěné brány.

Hosté reagovali po přestávce střídáním, ale na rozjeté domácí to nemělo vliv. Jon poslal do pokutového území ze strany Bělíka, jemuž dva obránci i brankář blokovali třetí gólovou přihrávku, která však nepřišla, protože Bělík namířil k přední tyči a skóroval sám. Vzápětí, tak jako při třetím gólu, Jon vyslal vpřed Bělíka, který si narazil do vápna se Zikmundou, ale byl sražen a nechal tak šutéra Maňase zkompletovat z penalty hatrik. Čestný úspěch hostí zaznamenal Podraný. Po odvráceném rohu na něj na půlce domácí zapomněli a se svým sólem si poradil. V 72. min. dlouhým pasem vyslal do úniku Jon Zikmundu, kterému brankář vykryl střelecký úhel, a tak se zakončení mezi tyče nevešlo. Ještě v témže čase vystihl Bělík malou domů a rezignující brankář Šimek se ani nepokoušel jisté brance zabránit. Bělík tak přidal ke dvěma asistencím i dva góly do pomyslného kanadského bodování. Pět minut před koncem opět Jon vyzval Zikmundu ke sprintu po levé straně, ale na jeho ostrý centr nedosáhl ani nabíhající Falta, ani rakovnický brankář. V poslední minutě se nezvykle rozběhl na polovinu hostí stopér Kopecký, narazil si s Bělíkem a tváří v tvář Šimkovi posunul vedle sebe na vystřídavšího Sameše, který měl snadnou práci, podobně jako když Maňas zvyšoval na 3:0. Rejšice rekordním střeleckým koncertem v přeboru daly vzpomenout na brankové příděly v I.B či I.A třídě, bodově se Rakovníku vzdálily a upevnily si svou pozici v polovině tabulky.

Branky: 29., 42. a 53. (pen.) Maňas, 50. a 73. Bělík, 14. Zikmunda, 90. Sameš - 63. Podraný.

Rozhodčí: Čermoch. ŽK: 1-3.

SK Rejšice: Výda – Dufek, Kopecký, Putorík, Jon – Kučera, Páník (76. Falta) – Bělík, Maňas (80. Krichebauer), Karela (76. Sameš) – Zikmunda.

SK Rakovník: Šimek – Mates, Beneš, Hornof, Severin – Fojtík, Sklenka, Červený P. (46. Jiránek) – Tvrz P. (85. Tvrz M.), Isteník (69. Červený Z.), Podraný (79. Sodomek).

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery