Úvod » Klub SK Rejšice » Aktuality

Ohlas na Sportovní ples 2015

publikováno 11.03.2015

Komentář převzat z Facebooku SK Rejšice.

SPORTOVNÍ PLES SK REJŠICE - bezva akce, jen je mi fakt líto pořadatelů, kteří konečně vytvořili důstojné podmínky pro asi stovku lidiček, co se přišli opravdu bavit. Všichni v minulosti nadávali na Smilovský pajzl, kde se člověk bál vypít štamprdle, aby náhodou nic nechytil a to samé platilo o toaletách, či samotném sálu. To, že nepřišli místní - Vlkaváci, Čachováci nebo lidi ze Struh se dalo i čekat, mají přece jen svůj ples za týden, ale že se nešli bavit Rejšičtí, Smilováci, lidi z Újezda a Bratronic, pro které se tento jinak skvělý ples dělal, to mi připadá až trochu nenormální. Bohužel konstatování, že dospělí začínají chytat manýry naší zkažené mládeže, která sedí z většiny pouze u PC a televizní obrazovky je tvrdou realitou. Výmluva, že Vlkavský kulturák je z ruky = totální nesmysl! Pořadatelé zajistili dopravu tam i zpět luxusním autobusem, super tombolu, krásně čistý a příjemně vytopený sál s bezvadným parketem, ochotnou obsluhu Vlkavského motorestu s nepřebernou nabídkou pití a jídla podávaného v brilantně umytém skle bez front, to vše byl argument proč se plesu Rejšických sportovců zúčastnit. 
Všem těm pohodlným seriálovým televizním maniakům vzkazuji, že moc prohloupili, když nepřišli. Jinak to, že INDEX už není ten INDEX co býval, který rozproudil tančící, že je z toho potom dva dny boleli nohy, to už je jiná kapitola.

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz