Úvod » Výsledky » Reportáže 2014/2015

SK Rejšice – TJ Sokol Vraný 5:3 (0:3)

publikováno 06.10.2014

Nevídaný obrat

Rejšice nastoupily s ofenzivním rozestavením, ale do vedení šel paradoxně Vraný. Po slalomu Maliňáka středem přes tři hráče a zablokované přihrávce se Fujdiar dostal k odraženému míči a zblízka propálil Výdu. Domácí se dlouho snažili nalézt mezeru v obraně hostí. Zikmundu poslal ve 28. min. do úniku ze strany Bělík, ale střelu mu zlikvidoval brankář. Stejně jako hlavičku Maňase pod břevno z následného rohového kopu. V 30. min. se dostal na druhé straně ke střele Urban opět z 12 m, ale brankář Výda se už podruhé zaskočit nenechal. Ovšem centr Urbana si pak luxusně ve vápně zpracoval Matoušek a z podobné vzdálenosti navýšil vedení hostů. Obraz hry se zase vrátil k dobývání vranské tvrze. Slibně vypadala zpětná přihrávka Maňase na Bělíka. Jeho nevydařenou střelu na malém vápně ještě tečoval hlavou Falta, ale nad břevno. Když se dvě minuty před koncem poločasu postavil k trestnému kopu z 30m ze strany Maliňák, a trefil se k přední tyči, musel se Výda v brance trochu červenat. Zkrátka marnost nad marnost.

Trenér Hruška sáhl k dvojnásobnému střídání, již nebylo na co čekat a Miškovský hned po přestávce zužitkoval centr Zikmundy. Rejšice přidaly na pohybu, nasazení a najednou jich bylo plné hřiště. Hosté nevěděli kam dřív skočit. Když Horváth posadil centr na hlavu Maňasovi, který dal kontaktní gól, věřil v obrat ve skóre už snad každý. Opět Horváth poslal na zteč Miškovského, jenž ze strany pod nohama brankáře srovnal stav. Začínalo se znovu. Bělík to zkoušel z dálky. Zikmunda přehodil nejen vyběhnuvšího gólmana, ale i branku. Miškovský nastřelil v 68. min. z úhlu zblízka břevno. Hosté byli neustále pod tlakem, až centr Miškovského před vracejícím se Hurtem tečoval vlastní brankář a Hurt zahrál v malém pokutovém území nešťastně viditelně rukou. Nařízenou penaltu proměnil Miškovský v hattrick a přiblížil tak Rejšice k vytouženým 3 bodům. Pak předvedl Matoušek brutální skluz zezadu na pravé hranici pokutového území po odehrání míče, ale vyvázl bez jakéhokoliv trestu. Naopak zákrokem postižený Bělík musel i přes ošetření střídat. Rejšice přišpendlily Vraný k jejich vápnu. Horváthovi trestný kop přes zeď vyškrábl hbitý Obrcián na roh. Zikmunda z úhlu zadní tyč minul. Podruhé si to namířil středem, ale nastřelil jen brankářovy nohy. V 85. min. byl v půlkruhu faulovaný Horváth a Bobek přes zeď orazítkoval břevno. Poté posunul Herman středem Miškovskému, jehož pokus zablokoval obránce i brankář a odražený míč poslal Zikmunda pouze do boční sítě. Vraný se ještě snažil dlouhými míči o vykřesání naděje, ale tím se mu otevíraly mezery v obraně. Dlouhý pas doběhl u postranní čáry Horváth, prostrčil nabíhajícímu Lacinovi, který byl v pokutovém území poslán k zemi. Pokutovým kopem vymetl mladý Horváth šibenici a mohlo se definitivně slavit spolu s udobřenými fanoušky.

Branky: 47., 62., a 72. Miškovský, 53. Maňas, 89. Horváth - 7. Fujdiar, 30. Matoušek, 43. Maliňák.

Rozhodčí: Tobiška. ŽK: 2-3. Diváků: 95.

SK Rejšice: Výda – Bobek, Kopecký, Jon – Putorík (46. Dufek), Herman – Miškovský, Maňas (90. Krichebauer), Bělík (82. Lacina), Falta (46. Horváth) – Zikmunda.

Vraný: Obrcián – Beneš, Jaráb, Matoušek, Zelenka - Urban - Fujdiar, Jalaghonia, Maliňák, Hurt – Novák (69. Hlavatý).

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz