Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Výsledky » Reportáže 2014/2015

TJ Sokol „Družba“ Suchdol – SK Rejšice 1:1 (0:1)

publikováno 28.09.2014

Vyválčený zisk cenného bodu

Většina utkání rivalů z I.A třídy, podstatně korektněji vedeného než vloni, se odehrávala ve středu pole. Do více příležitostí se dostávali domácí, ale efektivnější byli hosté. Už ve 2. min. mohl hlavou poslat Suchdol do vedení kapitán Svoboda hlavičkou z rohového kopu. Přestřelil. Ve 24. min. se ocitl na penaltě osamocený střelec Kacafírek, ale brankář Výda jeho pokus vytěsnil na roh. Udeřilo na druhé straně. Po trestném kopu Bělíka od rohového praporku svedl souboj na přední tyči Zikmunda a po několika odrazech bojovník Maňas došťouchl v malém vápně podél brankáře. Pak měl dvě nebezpečné střely výborný Michálek. První levačkou s tečí obránce zastavila tyč, s druhou pravačkou si poradil Výda.

Druhý poločas začal pro Suchdol jako z říše snů. V sérii dvou rohů ten druhý propadl k zadní tyči mezi obránce Rejšic a Svobodu a přešel brankovou čáru. Vrátit vedení hostům mohl Bělík, který podstoupil souboj na hranici pokutového území, míč se k němu ještě jednou odrazil, tak si to nasměroval křížem, ale nepříliš umístěnou střelu brankář vyrazil a podržel tak domácí. Poslední půlhodina patřila Suchdolu, který se nechtěl spokojit s bodem. Nejčastěji figuroval u brankových příležitostí střídající útočník Špičák. V první ho čistě odzbrojil Kopecký, v druhé mířil hlavou nad branku. Jednu připravil pro Bereše, který orazítkoval Výdovu tyč jako druhý. Skákavou střelou se před střídáním rozloučil Michálek, avšak Výda ji vytěsnil na roh. Pak poslal Bělík Miškovského do úniku, který si přiklepl do vápna, ale zakončoval už z příliš ostrého úhlu. Poslední obrovskou šanci zmařil Špičákovi brankář vyběhnutím a skokem pod nohy. Lekci z efektivity mohl dovést k dokonalosti v závěru Bobek z trestného kopu přes zeď, kdy tuhla v žilách krev. Míč se třepotal v síti, ale v té ochranné, když o vlásek minul tyčku.

Branky: 47. Svoboda – 27. Maňas.

Rozhodčí: Paukner. ŽK: 1-2. Diváků: 120.

Suchdol: Míšek – Dudla, Biško, Svoboda, Kutil – Bereš, Michálek (78. Jirků), Linhart, Dastych – Janovský (46. Špičák), Kacafírek.

SK Rejšice: Výda – Dufek (73. Sameš), Kopecký, Jon, Bobek – Putorík – Maňas (80. Falta), Herman, Bělík, Horváth (13. Miškovský) – Zikmunda.

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz