Úvod » Výsledky » Reportáže 2014/2015

SK Rakovník – SK Rejšice 2:2 (0:1)

publikováno 15.09.2014 (aktualizováno 28.09.2014)

Další bodová ztráta

V souboji nováčků soutěže začali lépe domácí. Nebezpečný průnik Severina musel brankář Tvaroh vykopnout na roh. Nepovedený úvod hostí vyvrcholil nedorozuměním obránce s brankářem ala Lyon a následnou penaltou. Tu Tvaroh exslávistovi Isteníkovi chytil a chybu napravil. Tento moment vrátil zakřiknutým rejšickým hráčům elán a sebedůvěru. Horváth poslal Hermana mezi stopery samotného na brankáře Rakovníka, ale zastavil jej praporek asistenta rozhodčího. Vzápětí našel Maňas na půlkruhu osamoceného Faltu, který o míč na namoklém terénu přišel, ale vyběhnuvší brankář Šimek mu nabídl druhou šanci a Falta jej prostřelil. Pak Isteník halfvolejem z rohu netrefil zařízení. Stejně tak Červený po centru Sklenky. V závěru poločasu Miškovský v situaci 2/1 poslal Faltu samotného na brankáře, ale opět hostům vystavil stopku asistent. Počtvrté. Nakonec Miškovský zakončil trestný kop Bobka, odvrácený obráncem, holení do tyče.

První rychlý brejk v druhé půli poslal Isteník hlavou z puntíku nad břevno. Potom se Falta po několika odrazech s obráncem probil až před brankáře, který ale jeho gólovku vyrazil rukou na roh. Následný rohový kop Horvátha Kopecký hlavičkoval nad hlavu Šimka, který však stihl vyboxovat. Dále Horváth v náběhu prostrčil na Maňase, který vybíhajícímu brankáři udělal kličku, ale byl sražen a nařízenou penaltu Horváth proměnil v dvoubrankové vedení. Kontrovat mohl naběhnutý Sklenka, po centru Ždáňského, z hranice pokutového území. Naštěstí mířil po zemi vedle. Šanci zapsat se mezi střelce měl i Putorík, kterého vyzval centrem na přední tyč Herman. Také vedle. Hosté pak oddalovali střídání, až kapitán Severin hlavou zužitkoval centr po odvráceném rohu a snížil. Domácí neskutečně kontaktním gólem ožili, vrhli se do útoku, a tak Rejšice chodily do smrtících brejků. Do prvního poslal Horváth Zikmundu, který zasekl obránci, ale střelu mu brankář vytěsnil rukou. Hned nato roh opakovaně doráželi Zikmunda i Putorík, ale Šimek stále držel Rakovník ve hře. Z tlaku si domácí vypracovali jen překvapivou hlavičku střídajícího Plačka z bezprostřední blízkosti těsně vedle. Nastavovali se 3 minuty. V předposlední z nich postupoval Miškovský sám na Šimka, který jeho střelu ztlumil. 15 sekund před koncem nastavení nastřelili již zoufalí domácí ruku Putoríka v oblasti hlavy a kopali druhou penaltu. Tentokrát už úspěšně. Emoce vytryskly. Zajímavostí byly i 3 žluté karty na kontě Rejšic jen během nastavení. Snad se pořadatelům podaří zveřejnit videozáznam, aby bylo možno si dramatický závěr bitvy znovu připomenout.

Branky: 72. Severin, 93. Červený z pen. – 17. Falta, 56. Horváth z pen.

Rozhodčí: Nehasil. ŽK: 2:4.

SK Rakovník: Šimek – Červený Z., Pucholt, Hornof, Tvrz – Ždáňský, Kučera (59. Hartman), Sklenka, Severin - Isteník (82. Plaček) - Červený J.

SK Rejšice: Tvaroh – Bobek, Kopecký, Jon, Sameš – Putorík – Falta (72. Zikmunda), Maňas, Herman (81. Štěpán), Horváth (84. Karela) – Miškovský.

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz