Úvod » Výsledky » Reportáže starší

FC Velim – SK Rejšice 0:3 (0:1)

publikováno 09.06.2014 (aktualizováno 01.09.2014)

A jdeme do finále

Na pokropeném pažitu ligových parametrů za úmorného 35°C vedra nastoupili domácí velice sebevědomě a ofenzivně. Hosté zpočátku ztráceli nezvykle mnoho balónů. Nicméně se ujali vedení exkluzivní trefou Maňase. Bělík vyslal na křídlo Kučeru, jehož odvrácený centr napálil Maňas v běhu z hranice pokutového území přímo ze vzduchu pod klacek a běžel slavit k rohovému praporku. Vzápětí se Velim dlouhým pasem dostala do brejku, vybíhající brankář Beran zůstal na půli cesty, a lob se odrazil od tyče zpět do pole, kde Rejšice nepokryli ani dorážku a Kopecký vykopával přízemní střelu z brankové čáry. V závěru poločasu řešil Bělík situaci 2/2 nepřesnou střelou přes obránce. Zato domácím se podařilo protiútokem 3/3 dostat přihrávkou D. Hrušku ze strany samotného před Berana, ale jeho střela minula zadní tyč.

Druhá půle byla s ubývajícími silami bohatší na brankové příležitosti. Zápas definitivně rozhodl Bělík, jemuž první branku nabídl chybou obránce Kyncl, kterého Bělík obešel a brankáře prostřelil nad nohu na zadní tyč. Rejšice se trochu úsporně zatáhli před vlastní branku a těžili z protiútoků. Například Herman faulovaný na polovině z obou stran se probil až k brance a po kličce obránci rozvlnil síť. Zvenčí. Dále Maňas vysunul Menčíka na křídle, Menčík zasekl a nacentroval, jenže osamocený Horváth si v malém vápně s hlavičkou neporadil. Nakonec Horváthův rezolutní odkop nedokázal obránce zkrotit a Menčík běžel sám na brankáře, udělal mu kličku, leč zakončení po zemi do prázdné branky dokázal hbitý Svoboda zneškodnit. Svoboda se zaskvěl ještě jednou při rozehraném rohovém kopu, kdy Horváth napálil balón z 20 m do bližší šibenice a Svoboda zázračně vyrazil na roh. Velim měla hned několik slibných příležitostí nebo spíš pozic, ale se všemi si po delší době chytající Beran poradil a připsal si cenou nulu na své konto. Konečnou podobu výsledku dal opět Bělík, který si vyměnil míč s Horváthem a z hranice velkého vápna pokořil Svobodu v brance podruhé. Pro Velim to byl až příliš krutý rozdíl, avšak Rejšice jim za podzimní těsnou porážku odvetu dlužili.

Branky: 24. Maňas, 53. a 89. Bělík.

Rozhodčí: Kaucký. ŽK: 2-3. Trestné kopy: 6-1.

FC Velim: Svoboda – Kyncl, Srp (73. Jansta), Hrabal, Vácha – Nedbal, Kesner, Teplý, Hruška D. – Dostál (84. Zajíc), Kukal (84. Vaněk).

SK Rejšice: Beran – Lacina, Kopecký, Jon – Putorík – Kučera, Maňas (78. Hruška M.), Herman, Horváth – Bělík, Menčík.

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz