Úvod » Výsledky » Reportáže starší

SK Rejšice – TJ Sokol „Družba“ Suchdol 1:0 (0:0)

publikováno 02.06.2014 (aktualizováno 01.09.2014)

Týmový výkon

Stejně jako v podzimním přímém souboji o vedení v soutěži i tentokrát podali Rejšice týmový výkon, nyní vyhráli a jako nováček už nemohou skončit jinak než na 3. místě. Suchdol si na jistotu 1. místa ještě musí počkat. Lépe začali hosté. Třikrát se dostali do dobré pozice, ale v rozhodující moment selhali. Výsledkem byla jen jedna střela po zemi na zadní tyč, se kterou si Tvaroh v brance poradil. Podobně zakončoval Bělík po dlouhém pasu Horvátha za obranu, ale dlouho váhal se zakončením, až se dostal do velkého úhlu. V 34. min. kopal Horváth trestný kop od postranní čáry, Kopecký jej jen škrtl a Suchdol zachránila tyč. Další trestňák místo centru rozehrál Bělík na Hermana, který prvním dotykem minul horní roh branky.

Začátek druhého poločasu sehráli domácí famózně. Sevřeli hosty na jejich polovině a výsledkem byla vedoucí branka, když Bělík z 20m skryl střelu za obránce a trefil vingl. O minutu později mohli Rejšice po závaru svoje vedení ještě navýšit. Bělík našel na straně vápna Hermana, který místo střely volil křížnou přihrávku, kterou Kučera už už dorážel zblízka do brány. Obránce ji však ztlumil. I tu opakovanou dorážku vleže, která se odrazila ještě k Maňasovi, jehož opakovačku po zemi pokryl hostující brankář. Na druhé straně musel brankář Tvaroh ukázat svoje umění, aby vyrazil prudký trestný kop. Rejšice nepolevovali a Bělík opět naváděl svoje torpédo po hranici pokutového území, vypustil jej, ale tentokrát bylo zblokováno. Akci dokončil Horváth kladivem do břevna. V 62. min. rozběhnutý Kmoch pálil těsně nad a Tvaroh raději jistil. Z následného rohového kopu se Dittrichova hlavička snesla obloučkem na břevno. Pak prodloužil Menčík do běhu Horváthovi, který kličkou pronikl do vápna, z úhlu vystřelil, brankář vyrazil a Herman mohl z 12m celé utkání definitivně rozhodnout, ale přestřelil. Hosté vysunuli vpřed stopera Kalivodu a snažili se o vyrovnání. Müller z náběhu tvrdě vypálil a Tvaroh měl plné ruce práce, aby jeho střelu nadvakrát zkrotil. 10 min. před koncem Bělík z rohového kopu našel Putoríka, ale jeho hlava minula zadní tyč. Domácí obrana v závěru obětavě padala do střel a posílala útočníky do brejků. Ani jedno přečíslení se zřejmě pro již očividnou únavu nepodařilo dotáhnout do konce. Rejšice si sáhli na dno svých sil, ale na vítězný pokřik a radostné emoce ještě zbylo.

Branka: 50. Bělík.

Rozhodčí: Němeček. ŽK: 0-0. Trestné kopy: 5-8.

SK Rejšice: Tvaroh – Dufek, Kopecký, Jon – Putorík – Kučera, Maňas (88. Karela), Herman, Horváth (78. Lacina) – Bělík, Menšík.

Suchdol: Míšek – Rak, Kalivoda, Svoboda, Dittrich – Müller, Böhm, Kmoch, Javorek – Štainz (64. Holub), Havránek.

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz