Úvod » Výsledky » Reportáže starší

SK Benešov B – SK Rejšice 2:4 (1:1)

publikováno 26.05.2014 (aktualizováno 01.09.2014)

Školení dorostu

V horkém a slunném podvečeru na hustém pažitu se střetli Rejšice s benešovskou divizní rezervou s nízkým věkovým průměrem 22 let. Vývoj utkání byl velmi podobný tomu vzájemnému podzimnímu. Domácí překypovali energií, pohybem a ambicemi. Po úvodní rychlé brance byly všechny trumfy na jejich straně. Naštěstí se Rejšičtí přizpůsobili vyššímu tempu velmi brzy. Už v 8. min. zahrozil Jon z rozehraného rohového kopu tvrdou střelou těsně nad břevno. Postupné herní zlepšení bylo vyjádřeno i vyrovnávací brankou. Odvrácený trestný kop poslal Herman z půlkruhu hlavou obloučkem na penaltu, kde Putorík zády k brance přehodil taktéž hlavou pozdě vyběhnuvšího 16-letého brankáře. Ještě ofenzivního Bělíka poslal Horváth z levé strany samotného na brankáře, ale i opakovaný pokus o průstřel Šimáček vyrazil. Pak Benešov oplácel stejnou mincí. Po slalomu Turka z dobré pozice přestřelil Krejza. A Turek z ofsajdové pozice se zprava rovněž řítil sám na Tvaroha, ale ten ho také vychytal. V závěru poločasu si vypracovali oba týmy každý ještě po jedné příležitosti.

Luxusní nástup měli tentokrát hosté. Rychlonohý Bělík výstavní ranou pověsil dlouhý pas Maňase pod klacek. Pak sice z trestného kopu hlavičkovali domácí do tyče, ale Bělík si na druhé straně narovnal na vápně balón na pravačku a favorit odskočil na rozdíl dvou branek. Když Bělík našel z rohového kopu na zadní tyči Lacinu, zdálo se být během čtvrthodiny rozhodnuto. Vzápětí však Voráček proběhl obranou a vybíhajícího Tvaroha po zemi tentokrát prostřelil. Najednou Benešov ožil a Rejšice čelili jejich nepříjemné ofenzívě. Dokázali se však vyrovnat s tvrdostí mladíků a kombinačně je zkušeně přehrávali. Když v závěru po centru Bělík rybičkou minul benešovskou šibenici a Voráček druhý nájezd na brankáře Tvaroha přestřelil, odvezli si Rejšice po zásluze z okresního města všechny body.

Branky: 2. Turek, 65. Voráček – 12. Putorík, 47. a 57. Bělík, 63. Lacina.

Rozhodčí: Pudil. ŽK: 1-3.

SK Benešov B: Šimáček – Branný, Komárek, Hronek, Krejza – Janovský, Keltner, Večeřa, Chrpa Martin (57. Balík M., 79. Balík P.) – Turek (65. Chrpa Marek), Voráček.

SK Rejšice: Tvaroh – Dufek, Lacina, Kopecký, Jon – Kučera, Putorík, Maňas (86. Hruška), Horváth (46. Karela) – Herman, Bělík.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz