Úvod » Výsledky » Reportáže starší

Viktoria Radim – SK Rejšice 0:2 (0:0)

publikováno 12.05.2014 (aktualizováno 01.09.2014)

Náhlá smrt

Radim utkání, po loňském zaplavení hřiště, přeložila ze sousedních Plaňan a vytvořila si domácí prostředí se vším všudy. Rejšice přijeli k utkání se zdravotně zdecimovaným týmem. Když Dufek zatáhl balón po křídle a jeho nepřesný centr skončil na domácím břevně, zdálo se, že se bude utkání vyvíjet jako obvykle. Opak byl pravdou. Radim se tlačila dlouhými balóny dopředu a měla i šance. Nejprve Slunéčko nastřelil z dobré pozice brankáře Tvaroha, pak si po centru přehodil míč na pravačku a přestřelil. Nakonec z rohového kopu našel na půlkruhu Puka, který parádně rovnou ze vzduchu trefil břevno. A to ještě dvakrát uklízel před vlastní brankou Kopecký na roh.

Aby toho nebylo málo, musel pro svalové zranění v poločase odstoupit ze hry Bělík. Domácí ještě deset minut druhé půle zlobili. Sova, po ztrátě míče pravděpodobně v ofsajdové pozici, postupoval ze strany sám na Tvaroha. Následnou přihrávku odvrátila obrana, ale vyběhnuvší Tvaroh odnesl střet se Sovou bolestivým zraněním. Radim překvapivě rozehrála jeden z přehršle trestných kopů vedle zdi do strany, odkud Čábelka orazítkoval přední tyč. Předěl v utkání znamenala standardka z prostředka domácí poloviny. Horváth ji poslal přes zeď k tyči, kde před gólmanem skočila, ten ji vyrazil do strany, odkud ji pohotový Maňas vrátil z úhlu do sítě. Za tři minuty vhodil Menčík dlouhý aut, který propadl v pokutovém území a od Maňase směřoval proti noze Horvátha, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Od tohoto knokautu Rejšice hru úplně ovládli a mohli skóre ještě výrazně navýšit. A opět stejná dvojka s 1+1 v kanadském bodování. Dlouhý výkop Tvaroha hlavičkoval obránce vysoko za sebe, což předvídal Horváth a z voleje jen těsně minul branku. V závěru Herman uvolnil Dufka, který seběhl po křídle, a přesně našel Maňase samotného před brankářem. Maňasovu teč však domácí strážce vykopl na roh. Dufek se ještě jednou prosadil přes krajního obránce a ideálně vykulil trenérovi Hruškovi na velké vápno. Hruška cíl, který si sám dal a se kterým šel na hřiště, nesplnil a z prvního dotyku branku přestřelil. Protože Dlouhá Lhota ztratila body s vedoucí Suchdolí, vracejí se Rejšice zpět na třetí místo tabulky.

Branky: 56. Maňas, 59. Horváth.

Rozhodčí: Pudil. ŽK: 1-1. Rohové kopy: 7-3. Trestné kopy: 10-2.

SK Rejšice: Tvaroh – Dufek, Lacina, Kopecký, Karela – Bělík (46. Mareš), Putorík, Maňas, Horváth (82. Hruška) – Herman, Menšík.

Viktoria Radim: Kopecký – Macháček, Baško (70. Ružinský), Novák, Hrodek – Kovařík (61. Batelka), Puk, Jirků, Čábelka (70. Hovorka) – Sova, Slunéčko (84. Exner).

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz