Úvod » Výsledky » Reportáže starší

SK Rejšice – FK Červené Pečky 6:0 (3:0)

publikováno 04.05.2014 (aktualizováno 01.09.2014)

Fanoušci pookřáli

Domácí, po delší době kompletní, začali utkání soustavným náporem. Už v 9. min. Bělík posunul Menčíkovi za obrannou linii, ale ještě z tohoto mráčku nezapršelo. Udeřil Horváth, který se také dostal za obranu, počkal na obránce, zasekl do protipohybu a rozezvonil tyč. Pohotová dorážka Hermana se snesla na horní síť. O další minutu později Herman jako blesk se z vlastní poloviny řítil sám na brankáře. Na hranici pokutového území byl bezohledně zezadu ve skluzu skopnut k zemi. Rozhodčí kriminální zákrok Zeleného ohodnotil pouhým napomenutím. Bělík z následného trestného kopu nastřelil břevno v šibenici. Povedený úvod korunoval úvodním gólem Horváth, po vysunutí Bělíkem za obranu, střelou podél brankáře. S dalšími pokusy Putoríka hlavou a Maňase z vápna si hostující brankář poradil. Vrásky na čele přidělal svému trenérovi při ne zrovna povedené přízemní střele Falty z půlkruhu, kterou pustil kuriózně mezi nohama do sítě. Navíc když se Herman hned po přestávce po dlouhém pasu Jona prosadil přes obránce a podél nohou brankáře zvýšil na 3:0 pro Rejšice, bylo rozhodnuto a trenér Hruška mohl dát postupně příležitost celé silné lavičce. Od té doby se hrálo hlavně na polovině hostí. Jen Peterka si dvakrát prudce vystřelil, jednou vedle a jednou uplatnil domácí gólman Tvaroh svoji pohotovost. To jeho protějšek musel zastoupit na brankové čáře odkopem obránce. Do koncovky se nejvíce tlačil benjamínek Horváth. Zvláště jeho ukázkovou narážečku do vápna zakončenou po zemi zastavil Hanzl snad jen špičkou kopačky. Pak ještě vyslal Bělíka od postranní čáry do vápna. Blafák zakončený z ostrého úhlu byl úspěšný. Bělík ještě jednou pronikl do vápna ze strany, ale byl sražen obráncem. Nařízený pokutový kop si doběhl zkusit kopnout Tvaroh. Svého brankářského kolegu poslal k levé tyči, ale střed branky přestřelil. Tak ho jistě týmový trest nemine.

Branky: 16. a 67. Horváth, 37. Falta, 46. Herman, 55. Putorík, 83. Bělík.

Rozhodčí: Myška. ŽK: 0-2.

Rejšice: Tvaroh – Dufek, Kopecký (46. Lacina), Jon – Putorík - Horváth, Maňas (75. Mareš), Falta (51. Kučera), Bělík – Herman, Menčík (63. Karela).

Č. Pečky: Hanzl – Bílek, Holub, Zelený, Šourek – Vohnický – Novotný, Bareš, Rejthárek, Hradílek – Peterka.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery