Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Výsledky » Reportáže starší

SK Rejšice – FK Benátky n. J. 2:3 (0:1)

publikováno 02.05.2014 (aktualizováno 01.09.2014)

Podruhé přes Benátky nepřešli

Rejšice se nechali ve čtvrtfinále poháru zaskočit favoritem z vyšší soutěže na začátku obou poločasů. Benátky se prosadili po stranách a centry. 20 minut trvalo, než se domácí dostali do hry, ale jejich zakončení se nevešla mezi tyče. Nejprve s přehledem hrající mozek Maňas z trestného kopu přes zeď, poté spolehlivý Herman z první z velkého vápna po kombinaci od postranní čáry. Zato hosté nenechali Berana v brance chvíli v klidu. Borovičkovi musel krýt z nebezpečné vzdálenosti přízemní dělovku, Sosnovským se z 25 m nenechal překvapit. Tomu vychytal i tutovku hlavou z malého vápna. Tváří v tvář rychlému a šikovnému Kamlachovi mu musel jít pod nohy a v duchu určitě děkoval sudímu, že nechal pokračovat ve hře.

Na začátku druhé půle si Herman na lajně prohodil obránce a v běžeckém souboji s jeho spoluhráčem byl v pokutovém území tělem sražen, avšak píšťalka zůstala opět němá. V téže minutě na druhé straně Kamlach centroval a s tečí obránce šli hosté do dvoubrankového náskoku. O osm minut později Smetana ještě zvýšil a přiblížil Benátky k semifinále. Domácí trenér reagoval okamžitě. Pustil na plochu Bělíka, který hýřil pohybem a byl motorem útočných akcí Rejšic. Hned po dvou minutách na hřišti jej poslal Lacina samotného proti gólmanovi, kterého Bělík nastřelil. Druhý pokus byl už úspěšný. Po ztrátě míče jej vysunul do brejku Herman a Bělík Jíru tentokrát obhodil. Benátkám se však otevíraly prostory pro brejky. Davídek však jeden z nich v situaci 2/2 řešil nepřesnou střelou na zadní tyč. Ještě se soupeři porovnali v trestných kopech přes zeď. První zahrával hostující Horák a Berana v brance notně natáhl k zadní tyči. Zato na druhé straně Bělík skvostně trefil vingl na přední tyči a dal domácím naději na vyrovnání. Tu jim však okamžitě vzal závěrečný hvizd.

Postoupili tak zaslouženě Benátky, které vystavili Rejšicím již podruhé v poháru stopku a vedou tak v minisouboji 2:1. K zopakování překvapivého postupu přes vedoucího přeboru, Ovčáry z 1. kola by Rejšice potřebovali být kompletní.

Branky: 66. a 90. Bělík – 1. a 55. Smetana, 47. vlastní.

Rozhodčí: Kabyl.

SK Rejšice: Beran – Lacina, Kopecký, Jon – Putorík - Kučera, Maňas, Falta (77. Benda), Karela (59. Mareš) – Herman, Hruška (56. Bělík).

Benátky: Jíra – Borovička, Karásek, Murárik (46. Jäger), Horák – Jiránek (47. Davídek), Buryán, Smetana (59. Škarecký), Třasák – Kamlach, Sosnovský.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery