Úvod » Výsledky » Reportáže starší

SK Rejšice – FK Bohemia Poděbrady 3:2 (0:1)

publikováno 06.04.2014 (aktualizováno 01.09.2014)

Napětí až do konce

Hosté přijeli s obměněným týmem i trenérem a byli mnohem zdatnější, než na podzim. Domácí také lépe a s chutí kombinovali než ve středeční mnichovohradišťské dohrávce. Šance se pravidelně střídaly na obou stranách. Menčík pláchl obránci a trefil jen boční síť. Rulc trestný kop přes zeď poslal do dolního rohu branky, který Tvaroh s vypětím vykryl. Paclík prošel obranou a loboval vyběhnuvšího Tvaroha, naštěstí překopl i branku. Po rohovém kopu Jon překonal brankáře, ale toho zastoupil u tyče obránce. Na druhé straně postupovali hosté 3/2, potom 2/1, ale Kopecký s Dufkem je nepustili do zakončení. Skóre otevřel po odvráceném trestném kopu a následné teči v pokutovém území po zemi bodlem Suchánek. Pak se důrazem prosadil středem Maňas a opětoval lob přes gólmana, ten zastavilo až břevno. Poslední příležitost první půle měl Menčík. Od rohového praporku přešel přes dva obránce, avšak přetaženým centrem nenašel žádného spoluhráče.

Brankové manko smazali Rejšice nádhernou akcí na dvě přihrávky od své branky. Tvaroh vykutálel Kučerovi, ten poslal do brejku po lajně Menčíka, jehož centr po jednom dopadu uklidil z půlkruhu do branky obtížným volejem z plného běhu Herman. Ovace tribun se rychle změnily v pískot. Protože za okamžik Menčík unikal obraně, ale v pokutovém území nestihl dokončit kličku brankáři, protože byl poslán k zemi. Sudí nenašel odvahu fouknout. Diváky brzy zvedl ze sedadel Jon, když rozehraný trestný kop nevrátil před branku, ale z úhlu nacpal překvapenému brankáři kladivem od břevna do země za brankovou čáru. Vzápětí mohl zchladit euforii na druhé straně Martínek po centru Jiráska. Ve vyložené šanci se mu nepovedla hlavička. O kuriózní moment se postaral Maňas. Odvrácený trestný kop lehce sklepl z hranice velkého pokutového území. Brankář Podrazský kontrolovaně pouštěl do zámezí. Ke svému překvapení skákavý míč napjal síť. Utkání zdramatizoval stoper de Giorgii, který prostoupil středem obrany, snížil a do konce utkání pokoušel domácí obranu na hrotu. Slušnou příležitost daroval Menčíkovi obránce, který minul balon při odkopu. Menčík přední tyč netrefil. Za zmínku stojí start 50leté legendy v dresu domácích. A nemuselo zůstat jen u něj. Protože brankář hostí se v nastaveném čase vydal do pokutového území domácích na roh. Naději usměrnit odkop do opuštěné klece vzal V. Rysovi hlavní rozhodčí závěrečným hvizdem.

Branky: 47. Herman, 56. Jon, 67. Maňas – 34. Suchánek, 75. de Giorgii.

Rozhodčí: Hlavnička. ŽK: 3-0.

SK Rejšice: Tvaroh – Dufek, Jon, Kopecký, Karela – Horváth, Putorík (75. Lacina), Maňas (88. Mareš), Kučera (75. Rys M.) – Herman, Menčík (90. Rys V.).

FK Poděbrady: Podrazský – Churavý (70. Brtek), de Giorgii, Suchánek, Bartheldy – Jirásek, Rulc, Brtna, Paclík, Ryšánek – Martínek (70. Zumr).

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz